Registrace programu OZO

Jak víte, program OZO je nutné po instalaci zaregistrovat. Pouze registrovaný program je možné plně využívat bez omezení. Při jeho registraci se zadává IČO a název firmy, která bude program používat. Registrace je dále vázaná na počítač, na kterém je (bude) program používán. Uvedené údaje je nutné zaslat v procesu registrace firmě OZO Czech Republic, která registraci potvrdí a zašle následně údaje pro plné zprovoznění programu na zadaném počítači.

Kompletní popis instalace a registrace programu OZO ve formátu PDF je dostupný ZDE (klikněte). Naleznete v něm vše, co se instalace a registrace programu týká.

Způsob registrace, kdy se emailem zasílá registrační soubor, který se vždy po základní registraci vytvoří v adresáři programu, budeme vyřizovat co nejdříve a přednostně před ostatními způsoby, včetně telefonického kontaktu. Na tyto ostatní formy registrace budeme odpovídat do dvou pracovních dnů.

Vzhledem k tomu, že na začátku roku je vás hodně, kdo chcete program registrovat, je naší snahou toto vše co nejvíce zjednodušit a urychlit. Přesto však nejsme schopni odpovídat na požadavky na registraci programu okamžitě. Dovolujeme si proto upozornit, že odblokování programu není možné provést ihned. Nejprve je nutné zkontrolovat, zda jste si program opravdu objednali a již zaplatili. Až poté je možné vám zaslat údaje k aktivaci programu.

Stejně tak, pokud budete mít zájem o placenou konzultaci k programu, případně by se vám hodila naše asistence u roční uzávěrky, je potřeba pochopit, že nejsme schopni uspokojit najednou požadavky všech. Ozvěte se nám proto v dostatečném předstihu, abychom mohli nalézt oboustranně vyhovující termín. Pro vzájemnou komunikaci používejte prosím prioritně e-mail, na který se budeme snažit odpovídat co nejdříve.

Pro nutné telefonické dotazy týkající se odblokování programu OZO volejte výhradně na číslo 739 045 456. Na tomto čísle však není možné řešit obecné dotazy týkající se funkce programu (servis). Je množné řešit pouze registraci programu! I zde však platí, že před odblokováním programu bude nutné nejprve prověřit, zda byl program již zaplacen.

The Author

Petr Ozogán

Mám na starosti nejen vývoj programu OZO, ale i aktualizaci tohoto webu. Udělám vše, co bude v mých možnostech, abyste byli s tím co dělám maximálně spokojeni.
OZO Czech Republic s.r.o. © 2015