Školení programu OZO 2022

Vzhledem ke stále přísným podmínkám k pořádání hromadného školení jsme se rozhodli, stejně jako v minulém roce, naše školení letos nepořádat. Rozhodně z toho nejsme nadšeni a hledáme náhradní varianty. Zvolili jsme dvě možnosti, jak bychom Vám mohli pomoci s roční uzávěrkou a seznámit Vás s novými možnostmi v programu OZO 2022.

Program Podpisovač

Mrzí nás také, že nemáme možnost předat Vám program „Podpisovač“, který bylo možné získat v minulých letech výhradně na našich ročních školeních. Tento program Vám dovolí projít všechny vaše vystavené doklady v programu a změnit v nich údaje o tom, kdo a kdy doklad vystavil. Jsou to údaje, které jsou de zákona vyžadovány, přesto je mnoho uživatelů v programu neuvádí. Program projde u Vás vystavené doklady a nastaví vše v souladu se zákonem.

Individuální školení

Komu vyhovuje osobní konzultace s možností asistované uzávěrky roku, nabízíme individuální školení k programu přes vzdálenou správu programem TeamViewer, který je ke stažení na našich stránkách. Výhodou této varianty je, že celé školení proběhne přímo na míru Vaší firmě. Takové školení je samozřejmě možné upravit individuálně přímo dle Vašich požadavků. Součástí individuálního školení je také instalace programu „Podpisovač“ pro OZO 2022 na Váš počítač a podrobné instrukce ke všem novinkám v programu OZO 2022. Tato možnost je omezena časovým vytížením servisního oddělení. V případě zájmu neváhejte a dohodněte si volný termín co nejdříve.

Cena školení – 1.000,- Kč včetně DPH
Rozsah školení – maximálně 3 hodiny

Instrukce k programu OZO 2022

Pro ty, komu stačí podrobnější popis k novinkám programu OZO 2022, má možnost si zvolit pouze Instrukce k programu OZO 2022. Navíc, jako bonus dostanete výše uvedený program „Podpisovač“ pro OZO 2022.

Instrukce k programu OZO 2022 + program „Podpisovač“ – 500,- Kč včetně DPH

Vyberte si, která varianta Vám vyhovuje

Pokud Vás výše uvedená nabídka zaujala, máte dále možnost objednat si jednu z variant v následujícím formuláři. Pokud budete mít přitom zájem o individuální školení, budeme Vás kontaktovat a následně si s Vámi dohodneme konkrétní termín individuálního školení. Pokud si objednáte pouze instrukce k uzávěrce včetně programu „Podpisovač“, vystavíme Vám zálohovou fakturu. Po jejím uhrazení Vám zašleme vše objednané na zadaný e-mail.

    Vaše jméno (nutno zadat)

    Váš email (nutno zadat):

    Kontaktní telefon:

    Název organizace (nutno zadat):

    IČO (nutno zadat):

    DIČ (pouze plátci DPH):

    Fakturační adresa (nutno zadat):

    Zajímá mě hlavně (nutno zadat):
    Zadejte požadovanou variantu:

    Poznámka k objednávce:

    Potvrzení objednávky (nutno zadat kontrolní kód):

    Kontrolni kod: captcha

    Opište kontrolni kod:

    The Author

    Petr Ozogán

    Mám na starosti nejen vývoj programu OZO, ale i aktualizaci tohoto webu. Udělám vše, co bude v mých možnostech, abyste byli s tím co dělám maximálně spokojeni.
    OZO Czech Republic s.r.o. © 2015