Nový modul EET v programu OZO 2017

Vzhledem k tomu, že na začátku prosince začíná platit nový zákon (EET), který značně ovlivní podnikatelskou činnost, doplnili jsme do programu OZO 2017 modul EET. Ten umožní odesílat požadované informace na Finanční správu a následně tisknout na dokladech předepsané BKP a FIK kódy. Zkušební provoz EET byl spuštěn na začátku listopadu a už první den jsme si ověřili, že program OZO 2017 s EET v pořádku komunikuje.

Podrobné informace o nové verzi programu Vám zašleme e-mailem nejpozději na začátku příštího týdne. Budou zveřejněny zhruba do konce týdne i zde na webu. Pokud si však chcete objednat program OZO na rok 2017 obsahující modul EET už nyní, objednávka k vyplnění je ZDE.

Abychom Vám mohli vyjít vstříc se zprovozněním nového programu, obsahujícího modul EET, potřebujeme znát termín, od jaké fáze budete modul EET používat. Požadovanou volbu zadejte prosím dále v objednávce při výběru modulu EET. S každým, kdo si objedná dodání programu obsahující EET modul pro sledování stravovacích a ubytovacích služeb (nutné sledovat od prosince 2016) budeme jednat individuálně.

Převzaté EET informace z faktury

Potvrzení, že byla účtenka správně odeslána a zaevidována v systému evidence tržeb

Sumář účtenek nahraných na webu Finanční správy

The Author

Petr Ozogán

Mám na starosti nejen vývoj programu OZO, ale i aktualizaci tohoto webu. Udělám vše, co bude v mých možnostech, abyste byli s tím co dělám maximálně spokojeni.
OZO Czech Republic s.r.o. © 2015